Preduzeće AGRO – TASO d.o.o

sa sedištem u Novom Sadu osnovano je 2005. godine. Osnovna delatnost preduzeća je spoljna i unutrašnja trgovina-trgovina na veliko poljoprivrednim mašinama - YTO traktori, priključni uređaji, rezervni delovi za iste i servis.

Primarna prodaja su traktori marke “YTO” vodećeg Kineskog proizvođača mehanizacije.Traktori se proizvode po tehnologiji FIATAGRI-a., koji prateći svetske trendove u oblasti pojl. mehanizacije se osavremenjuju i kao takvi prodaju zadovoljnim kupcima širom Azije Evrope i Amerike.


Dugogodišnje iskustvo

u oblasti prodaje poljoprivredne mehanizacije, preduzuće AGRO –TASO d.o.o stavlja poseban akcenat na međusobno-prijateljsku saradnju sa korisnicima naših proizvoda i usluga. Naši glavni kupci su individualni proizvođači koji imaju registrovano poljoprivredno gazdinstvo koji mogu da ostvare subvencije države kao i kredite preko Pokrajinskog fonda za razvoj poljoprivrede,lizing kuća i banaka.  

U svom sastavu preduzeće AGRO – TASO d.o.o poseduje i servisnu službu sa dugogodišnjim iskustvom naših pouzdanih servisera. Po svakom pozivu servisna služba izlazi na teren i otklanja kvarove i nedostatke na licu mesta. Ako su u pitanju teži kvarovi, mašine se dopremaju u našu prostoriju za servis.